Julklappsstress

16 12 2011

”Förr i tiden, när man inte hade så mycket grejer, då var julklappar viktiga. Nu när vi har väldigt mycket grejer och inte så mycket tid, så är tiden viktigare.”  Anders Wejryd.

Jag är så glad att vi bara ska hänga hela julen. Mamma har ledigt nästan hela nästa vecka och vi ska vara på landet och mysa och pyssla och rulla köttbullar och säkert gosa en hel del med både barn och hund.

Förhoppningsvis blir det även lite snö. Julklapparna är nästan färdiginköpta. Mitt mål är att de inte ska vara så många. Tyvärr är ju det ett problem när släktens enda bebis finns i familjen.

Min önskan vad gäller alla i år är att man tänker till lite. Att inte köpa paket bara för att köpa. Att tänka efter lite. Kanske hellre köpa något riktigt fint än tio halvbra presenter ”bara för att”. Kanske finns det något helt annat att köpa, något som gynnar världen eller andra människor som inte har vårt överflöd.

Så min uppmaning till alla är. Njut av varandra i jul. Gläd er åt det ni har. Andas lugnt och njut av de dagar som ni har ledigt med familj och vänner. Det är i alla fall mitt mål!

Fjolårets julgran och julklappsskörd. Och snö.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: